Laks ceviche

Laks ceviche

Ceviche er en latinamerikansk rett basert på råfisk som «kokes» i sitronsaft. Saften dreper bakterier og gjør fisken trygg til å konsumeres.

INGREDIENSER:

·      500 gr fersk laks

·      Saften av 3 sitroner eller limer

·      1 stor rødløk

·      1 rød chili

·      2 mangoer

·      2 avokadoer

·      Ruccola

·      1 spiseskje sukker

·      Salt og pepper

FREMGANGSMÅTE:

1. Finhakk chilien.

2. Skjær laksen i terninger og legg i en stor bolle. Legg inn saften av sitronene, sukkeret, chilien, litt salt og pepper. La dette marinere i kjøleskapet i 1 time.

3. Ceviche bør være fersk. Når gjestene har kommet kan du skjære avokadoene og mangoene i småterninger, og legge dem i en serveringsbolle.

4. Legg i ruccola og den finhakket rødløken.

5. Hent laksen fra kjøleskapet og skyll ut marinaden. Legg laksen i serveringsbollen sammen med mango og avokado.

Den er klar til servering!

DEL med andre

Flere artikler i samme kategori

Siste artikler innenfor denne kategorien

siste nye artikler

Siste publiserte artikler

meld deg på vårt nyhetsbrev

Vår kamp for å redusere matsvinn, fremme sunn og god lokal mat, deling og lokalt ansvar er helt i oppstarten.
Vil du følge med og få nyheter på mail kan du registrere deg her.
Du kan selvfølgelig til enhver tid melde deg av tjenesten.

Du er nødt til å registrere alle feltene markert med (*).
App Store link
Google Play link