Dalebro Gård

Monica og Olav på Dalebro Gård gleder seg til å prøve Sharenotwaste!

Dalebro Gård ligger i Ørland kommune ytterst på Fosenhalvøya. De er småskalaprodusenter som driver med Bringebær, Solbær og diverse grønsaker. I tillegg driver de med korn, gras og høy samt en gårdsbutikk som er i oppstartsfasen.

Hvem er Dalebro Gård?

Familen består av mamma Monica, pappa Olav, Susan, Mika Alexander og Linnea. I tillegg til bor Olavs foreldre fortsatt på gården. Monica jobber på Coop Ekstra på Brekstad og går for tiden gartner skole. I tillegg driver Monica med hest, både trav og ridning. Hun ha en liten rideskole og Dalebro er med på Inn på Tunet. Gjennom Inn på Tunet har de hatt barn fra 5 år og opp til voksen alder som har vært der en dag i uka, flere dager eller faste helger. Olav jobber til daglig som finansrådgiver i Sparebank 1 SMN. Han er også med i kor og er fotballtrener for begge barna. En aktiv familie i lokalmiljøet.

Matsvinn og Sharenotwaste

De overtok hjemgården til Olav i 2012. Da drev de med melkeproduksjon og litt gris, men for noen år siden solgte de kvoten og gikk over til frukt og grønt. Når det gjelder overskudd av mat og matsvinn opplevde de i år at det ble noen bringebær som ikke ble plukket. Dette var første året deres med plukkere og de ser i ettertid at det kunne vært flere ansatte for å ta unna. De har også hatt litt grønnsaker om ikke har blitt solgt som etterhvert har blitt lagt i komposten. Fokus på lokalmat og matsvinn er verdsatt på Dalebro Gård. De synes Sharenotwaste er et spennende prosjekt og tror at vi har et stort potensiale for å redusere matsvinn. De gleder seg til å prøve appen.... Og vi gleder oss til å redde mat sammen med Dalebro Gård!

DEL med andre

Flere artikler i samme kategori

Siste artikler innenfor denne kategorien

siste nye artikler

Siste publiserte artikler

meld deg på vårt nyhetsbrev

Vår kamp for å redusere matsvinn, fremme sunn og god lokal mat, deling og lokalt ansvar er helt i oppstarten.
Vil du følge med og få nyheter på mail kan du registrere deg her.
Du kan selvfølgelig til enhver tid melde deg av tjenesten.

Du er nødt til å registrere alle feltene markert med (*).
App Store link
Google Play link