Eva Paulsen

Til daglig jobber Eva som digital markedsfører på Fuud. Hun er bosatt i Trondheim, og er samboer og mor.

"Som mamma er det min plikt å lære barnet mitt hvor maten kommer fra, og hvor viktig det er for oss at jordet dyrkes så vi fortsatt har mat i fremtiden."

Helt siden Eva ble mor har hun forsøkt å være mer kreativ på kjøkkenet. Hun er spesielt opptatt av å hente inspirasjon fra det spanske og latinske kjøkkenet.

"Siden jeg er født og oppvokst i Barcelona, henter jeg mye inspirasjon fra Middelhavet. Også liker jeg søramerikansk mat, som jeg synes er noe undervurdert. Det er mye mer i Mellom- og Sør-Amerika enn taco."

Man kan lage flotte oppskrifter inspirert fra det utenlandske kjøkkenet med mat man dyrker i Norge.

Å handle lokalt er dessuten svært bærekraftig. Eva mener vi må alle forsøke å handle direkte fra bonden, slik at de kan leve av å dyrke jordet. Uten bonden har ikke vi nok mat til at vi kan klare oss uten å importere fra utlandet.

I Norge er vi nødt til å være mer selvstendig fremover når det gjelder mat. Til dette er Fuud helt fantastisk! Sammen kan vi skape Norges største markedsplass for lokalmat. Det som er kult er at selv om du er på reise, er du kun et tastetrykk unna deilige lokale råvarer! Og ikke minst, kan vi redde mye mat i appen også!

Følg meg digitalt

Mockup Iphone with Fuud app

Last ned Fuud nå

Du finner mer fra våre fuudies i appen
App Store link
Google Play link

Vil du dele dine historier?
Send gjerne inn bidrag til Fuud. Interessante innspill, tips for bedre avlinger, oppskrifter, håndtering av mat eller et bærekraftig levesett. Liker du å ta bilder av mat du lager eller gøye grønnsaker og frukt du finner? Vi vil gjerne dele bidrag som er med på å løfte frem lokale råvarer og redusere matsvinn.

Kontakt oss:
hei@fuud.no

bidrag fra

Eva Paulsen

meld deg på vårt nyhetsbrev

Vår kamp for å redusere matsvinn, fremme sunn og god lokal mat, deling og lokalt ansvar er helt i oppstarten.
Vil du følge med og få nyheter på mail kan du registrere deg her.
Du kan selvfølgelig til enhver tid melde deg av tjenesten.

Du er nødt til å registrere alle feltene markert med (*).
App Store link
Google Play link