Sofia Sandø Hartveit

Sofia Hartveit er datastudent ved OsloMet og elsker god mat og drikke. Til tross for at hun lever på studentbudsjett midt i smørøyet av Oslo, er hun ikke redd for å investere i et godt måltid. Med sine unge øyne og gøyale innspill er Sofia et friskt pust i Fuud-teamet.

Jeg er nysgjerrig på hvordan hverdagsteknologi kan løse små utfordringer, som samlet sett får positive effekter for kloden. Derfor er det å jobbe med Fuud og digitalisering for å fremme lokalmat veldig spennende.

Ja til lokal mat og en grønnere matproduksjon!  

Det er fantastisk å være ung i dag med et så sterkt fokus på bærekraft. Man er definitivt mer bevisst nå enn før på valgene man tar i hverdagen. Å spise lokal, sunn og kortreist mat er både bra for kroppen, sinnet og kloden. Tenk hvor mye utslipp av klimagasser vi hadde unngått dersom alle i verden kun hadde spist lokal mat! Ja til lokal mat og en grønnere matproduksjon!

Følg meg digitalt

Mockup Iphone with Fuud app

Last ned Fuud nå

Du finner mer fra våre fuudies i appen
App Store link
Google Play link

Vil du dele dine historier?
Send gjerne inn bidrag til Fuud. Interessante innspill, tips for bedre avlinger, oppskrifter, håndtering av mat eller et bærekraftig levesett. Liker du å ta bilder av mat du lager eller gøye grønnsaker og frukt du finner? Vi vil gjerne dele bidrag som er med på å løfte frem lokale råvarer og redusere matsvinn.

Kontakt oss:
hei@fuud.no

bidrag fra

Sofia Sandø Hartveit

meld deg på vårt nyhetsbrev

Vår kamp for å redusere matsvinn, fremme sunn og god lokal mat, deling og lokalt ansvar er helt i oppstarten.
Vil du følge med og få nyheter på mail kan du registrere deg her.
Du kan selvfølgelig til enhver tid melde deg av tjenesten.

Du er nødt til å registrere alle feltene markert med (*).
App Store link
Google Play link