Heidi Ramfjord

Heidi Ramfjord har en bachelorgrad i ernæring fra Universitetet i Agder. I tillegg har hun et år med praktisk pedagogikk innen mat og helse. Hun driver som ernæringsspesialist i sitt eget firma Kost for Livet med arbeidsplass i Helsehuset Kristiansand midt i Markensgt. Her driver hun ernærings-/livsstilsveiledning både for enkeltpersoner og som kursleder for livsstilskursene På vei mot Idealvekta. Hun gjør også foredrag innen ernæringsrelevante tema på forespørsel. I tillegg jobber hun som trener i Bedriftsidretten og hos Solskinn og Latter, og hun blir brukt i artikler innenfor kost/ernærings i KK.no.

Jeg er ei gladjente ca midt i livet (53 år i skrivende stund) som for endel år tilbake gikk fra en fornuftsbasert jobb og utdannelse innen økonomi til å få lov til å utdanne meg og jobbe med det som virkelig interesserte meg: Kosthold og trening. Det å se at folk lykkes utfra de verktøy som de har fått hos meg som ernæringsspesialist i mitt firma Kost for Livet gjør meg sikker på at det jeg gjør er viktig og at jeg gjør en god jobb.

Jeg elsker å jobbe med mennesker. Å få lov til å utgjøre en forskjell for noen gir meg utrolig mye tilbake.

Jeg har stor tro på livsstil i sin helhet, dvs at både kosthold og aktivitet i tillegg til søvn og psyke er viktig for optimal helse. Jeg elsker god mat, både å lage og å spise men jeg er heldigvis glad i trening også. Jeg er trener for andre, men trener også selv. Mest er jeg ute i skog og mark, enten med joggeskoa på i full fart eller på tur. Det er viktig å ikke alltid ha det travelt men også å ta seg tid til å bruke sansene.

Følg meg digitalt

Mockup Iphone with Fuud app

Last ned Fuud nå

Du finner mer fra våre fuudies i appen
App Store link
Google Play link

Vil du dele dine historier?
Send gjerne inn bidrag til Fuud. Interessante innspill, tips for bedre avlinger, oppskrifter, håndtering av mat eller et bærekraftig levesett. Liker du å ta bilder av mat du lager eller gøye grønnsaker og frukt du finner? Vi vil gjerne dele bidrag som er med på å løfte frem lokale råvarer og redusere matsvinn.

Kontakt oss:
hei@fuud.no

bidrag fra

Heidi Ramfjord

meld deg på vårt nyhetsbrev

Vår kamp for å redusere matsvinn, fremme sunn og god lokal mat, deling og lokalt ansvar er helt i oppstarten.
Vil du følge med og få nyheter på mail kan du registrere deg her.
Du kan selvfølgelig til enhver tid melde deg av tjenesten.

Du er nødt til å registrere alle feltene markert med (*).
App Store link
Google Play link