Velkommen!

Matriket nær deg

Fuud appen er en tosidig plattform. Slike apper har blitt en del av vår nye hverdag.

Kjente apper som Spotify, der noen tilbyr musikk og andre vil høre på musikk, eller Airbnb der noen leier ut sitt hus og andre søker hus til leie, er tosidige plattformer.

Fuud fungerer på samme måte. Noen har lokalmat de tilbyr, og andre er på søken etter lokalmat. Fuud er en markedsplass der kjøper og selger møtes for å finne hverandre.

Hvis vi tenker på en markedsplass i en by, er Fuud selve torget der man møtes.

Når appen er ny, er det som en grytidlig morgen. Solen skinner lavt på torget og noen få morgenfugler er allerede på plass for å vise frem sine varer til de mest nysgjerrige kundene som er tidlig ute. Utover dagen kommer flere til og til slutt koker det og «alle» skal handle på markedsplassen.


I Fuud er det nå morgenstemning. Produsentene har begynt å sette opp sine salgsboder og legger ut varer for salg (Fuuds). Vi kjenner på spenningen, når kommer kjøperne?

For at kjøperne skal komme må vi samle mange som vil selge sine varer på torget. Og for at selgerne skal komme må vi gjøre oss attraktive for mange kjøpere på torget. Det er det som er en tosidig plattform.

Fuud er en app som gjør det enklere å finne lokalmat. I tillegg retter vi fokus på å redde mat før den går til spille. Appen bygges steg for steg og hver dag vokser vi med flere selgere og flere kjøpere på torget.

Vårt arbeid er langsiktig og viktig. Vi skal fylle torgplassene og vi skal være her helt til solen går ned. Vi er her i morgen og neste år.

Takk for at du har lastet ned appen og er med på å skape et mer bærekraftig matsystem.

Lykke til med lokalmat handelen.

DEL med andre

Flere artikler i samme kategori

Siste artikler innenfor denne kategorien

siste nye artikler

Siste publiserte artikler

meld deg på vårt nyhetsbrev

Vår kamp for å redusere matsvinn, fremme sunn og god lokal mat, deling og lokalt ansvar er helt i oppstarten.
Vil du følge med og få nyheter på mail kan du registrere deg her.
Du kan selvfølgelig til enhver tid melde deg av tjenesten.

Du er nødt til å registrere alle feltene markert med (*).
App Store link
Google Play link