Bondeomelett

Bondeomelett

INGREDIENSER

  • Kokte poteter
  • 3–4 egg
  • Ev. en skvett melk
  • Grønnsaker, gjerne fra middagen igår (f.eks. tacorester som tomat, løk, paprika)
  • Ev. gårsdagens kotelett, pølse eller kylling kuttet i biter
  • Olje til steking
  • Salt & pepper

FREMGANGSMÅTE

  • Skjær de kokte potetene i skiver og stek dem i en panne sammen med de andre ingrediensene til alt er gjennomvarmt. Rør forsiktig så ikke potetskivene faller fra hverandre.
  • Visp eggene (og ev. melken), krydre med salt og pepper og hell over i stekepannen.
  • Skru ned varmen og la bondeomeletten steke på lav varme under lokk til den har «satt seg».
  • Vend den ene halvparten over den andre før du serverer, gjerne med ferskt brød og smør til.

Oppskriften er fra "Restekjærlighet - Den store restematkokeboka".

Artikkelen er første gang publisert på Matvett.no

DEL med andre

Flere artikler i samme kategori

Siste artikler innenfor denne kategorien

siste nye artikler

Siste publiserte artikler

meld deg på vårt nyhetsbrev

Vår kamp for å redusere matsvinn, fremme sunn og god lokal mat, deling og lokalt ansvar er helt i oppstarten.
Vil du følge med og få nyheter på mail kan du registrere deg her.
Du kan selvfølgelig til enhver tid melde deg av tjenesten.

Du er nødt til å registrere alle feltene markert med (*).
App Store link
Google Play link