Chilensk pebre

Chilensk pebre

Chilensk pebre er frisk, sunn og setter preg på enhver grillrett. Overrask venner og familie med denne enkle oppskriften.

INGREDIENSER

·      To tomater

·      ½ rødløk

·      1 rød eller grønn chili

·      2 hvitløksfedd

·      Fersk koriander

·      Fersk persille

·      Litt olivenolje

·      1 lime

·      Salt

FREMGANGSMÅTE

1. Finhakk tomatene, rødløken, chilien og hvitløksfeddene. Tomatene kan du velge å grovhakke hvis du ønsker det.

2. Finhakk så koriander og persille. Du skal ha like mye urter som det er mengde tomat.

3. Bland alle ingrediensene i en skål, og smak til med litt olivenolje, litt limesaft og en klype salt.

Pebre skal oppbevares i kjøleskapet til det skal spises.

Det som er nydelig med pebre er at det er et kjempesunt tilbehør til grillet kjøtt. Og den lages på bare minutter!
DEL med andre

Flere artikler i samme kategori

Siste artikler innenfor denne kategorien

siste nye artikler

Siste publiserte artikler

meld deg på vårt nyhetsbrev

Vår kamp for å redusere matsvinn, fremme sunn og god lokal mat, deling og lokalt ansvar er helt i oppstarten.
Vil du følge med og få nyheter på mail kan du registrere deg her.
Du kan selvfølgelig til enhver tid melde deg av tjenesten.

Du er nødt til å registrere alle feltene markert med (*).
App Store link
Google Play link