Lyndampede aspargesbønner med trøffelsalt og lime

Den perfekt sideretten - kan brukes til det meste!

Aspargesbønner er kjempegodt og kan brukes som siderett til så mangt. Dette er en fin måte å tilberede dem på!

Du trenger

  • 2 never aspargesbønner, ferske eller frosne
  • 2 ss vann
  • 2 klyper trøffelsalt (evt. Kryddersalt)
  • Saften fra 1 lime
  • Sesamfrø til garnityr

Ha aspargesbønnene og vannet i en panne med lokk over høy varme i 2-3 minutt. Strø trøffelsaltet over og rør om. Dryss limesaften over, og server med sesamfrø. 

DEL med andre

Flere artikler i samme kategori

Siste artikler innenfor denne kategorien

siste nye artikler

Siste publiserte artikler

meld deg på vårt nyhetsbrev

Vår kamp for å redusere matsvinn, fremme sunn og god lokal mat, deling og lokalt ansvar er helt i oppstarten.
Vil du følge med og få nyheter på mail kan du registrere deg her.
Du kan selvfølgelig til enhver tid melde deg av tjenesten.

Du er nødt til å registrere alle feltene markert med (*).
App Store link
Google Play link