Bli kvitt julemat-rester

Pulled pinnekjøtt eller ribbe i kålrabivaffel med coleslaw

Jeg har i år som alle andre år, og som veldig mange andre av dere, enda rester av julemat i kjøleskapet. I fjor kom jeg over dette tipset fra «Fattig student». Det var så vellykket, at vi gjentok det i år.

Jeg hadde ingefær og mango i min coleslaw. Bruk fantasien og de rester du måtte ha liggende.

Du kan også variere på hvordan du tilbereder kjøttet. I år kjørte vi en vri med barbequesaus på pinnekjøttet. Honning eller soyaglasert ribbe kan også anbefales. Det finnes et hav av tips og alternativ et google søk unna.

Her er oppskriften til «Fattig student»

Kos dere og lykke til!

DEL med andre

Flere artikler i samme kategori

Siste artikler innenfor denne kategorien

siste nye artikler

Siste publiserte artikler

meld deg på vårt nyhetsbrev

Vår kamp for å redusere matsvinn, fremme sunn og god lokal mat, deling og lokalt ansvar er helt i oppstarten.
Vil du følge med og få nyheter på mail kan du registrere deg her.
Du kan selvfølgelig til enhver tid melde deg av tjenesten.

Du er nødt til å registrere alle feltene markert med (*).
App Store link
Google Play link