Vi må så før vi kan høste

Vi må så før vi kan høste

Vi vil skape en god markedsplass for lokalmat slik at alle produsenter får en enklere hverdag og bedre salg av lokalmat.


Å bygge en digital markedsplass er som å arbeide med matproduksjon:

-En må så før en kan høste

-En må investere før en kan ta utbytte

-Det krever tålmodighet og systematikk

-En må ha orden og gode systemer for å skape gode resultater.

Vårt mål er å bygge opp din butikk i Fuud til den beste salgskanalen for din lokalmat.

Stein på stein
Vi må bygge stein på stein. Fuud er en markedsplass der du skal være synlig med dine varer og mange kjøpere skal enkelt finne deg. Først steg har vært å få på plass mange produsenter, slik at folk vil besøke markedsplassen. Det har vært en formidabel respons og vi får mange nye produsenter inn i Fuud hver uke. Det vil selvfølgelig være litt roligere nå i vinter og vi trenger en vår og sommer for å få virkelig sving på dette.

Vi starter nå kampanjer for å få inn mange flere kjøpere. Kampanjer som vil ha stort nedslagsfelt og hvor blant annet Fjordkraft skal markedsføre oss. Da er det viktig at du er godt synlig og har lagt ut tilbud (Fuuds) i appen slik at kjøperne ser deg. Husk også å aktivere Push meldinger i appen, slik at du får melding når noen vil kjøpe dine varer.

Vi har startet på denne reisen og vil gjøre det enklere å finne lokalmat og selge lokalmat. Som kokk vet jeg at det finnes mange fantastiske produsenter i Norge og at det dyrkes mat med de herligste smaker. Jeg vet også at det tar tid og krever tålmodighet å bygge en ny salgskanal, vi må derfor sammen få inn flest mulig selgere og kjøpere for å få markedsplassen til å fungere optimalt.

Helt i starten
Vi er helt i starten på en langsiktig reise for å skape bedre salg for alle lokalmat produsenter.
Et mer bærekraftig landbruk avhenger av at du og andre lokalmat produsenter får et løft i salget fremover. Det må vi bygge på gode produkter, tålmodighet og godt samarbeid.

Gratis markedsføring
Vi har egne markedsførere som også kan hjelpe deg underveis. Det kan være å finne ut hva som fungerer best, hvilke typer produkter du vil selge, bildene du bruker, tekst om produktene, tilbudstype, mengde i markedet osv. Alt som gjør at du kan selge mer av dine varer. Våre tjenester er en del av det å være Produsent i Fuud og det koster ingenting å snakke med oss.

Vi markedsfører også alle Produsenter som har nettside hos oss, både på Facebook og Instagram. Betalte tjenester som er gratis for deg.

Hver enkelt produsent blir markedsført med egne annonser. Til nå har vi hatt 170.000 visninger av annonsene og 7.500 har klikket seg inn på produsentene.

I begynnelsen gir dette oppmerksomhet og på sikt vil det gi handel i appen. Hvis du ønsker å snakke med oss om markedsføring av deg og din butikk, så send oss en mail på hei@fuud.no

DEL med andre

Flere artikler i samme kategori

Siste artikler innenfor denne kategorien

siste nye artikler

Siste publiserte artikler

meld deg på vårt nyhetsbrev

Vår kamp for å redusere matsvinn, fremme sunn og god lokal mat, deling og lokalt ansvar er helt i oppstarten.
Vil du følge med og få nyheter på mail kan du registrere deg her.
Du kan selvfølgelig til enhver tid melde deg av tjenesten.

Du er nødt til å registrere alle feltene markert med (*).
App Store link
Google Play link