Fredskjær Gård

Fredskjær Gård

Matredder på Østlandet!

Fredskjær Gård produserer mye spennende på gården og de er bevisste på at noe mat av også må reddes.

Svein og Marit driver vakre Fredskjær Gård rett ved Rygge Flyplass i Moss kommune. Fra å ha møttes som tangodansere i 2013, gikk veien fra en fantasi og ønske om et gårdsbruk - til å bytte ut eneboligen i Oslo med en idyllisk belagt gård i 2015. På gården er de opptatt av dyrevelferd, så vel som matproduksjon.

Frittgående

Her finner du frittgående dyr, hvor dyrene selv har valget med å være inne eller ute – sosialisere seg eller ikke. I 2022 har du også muligheten til å kjøpe gårdsslaktet gammalnorsk spælsau. Dette vil si at dyrene har hatt kjente omgivelser og mennesker rundt seg helt til siste slutt, som utgjør nettopp til unik dyrevelferd og matkvalitet.

Ikke bare dyrkes det fantastiske rotgrønnsaker som pastinakk, gulrøtter, persillerot, erter, korn, raps og beter – de produserer også lokalt kaldpresset rapsolje, honning, leppepomade og gaveesker i vakkert design. Gården her i tillegg en bigård, som er med på å pollinere rapsen.

Her kan man både være sikker på råvarer i vakre farger, kjøtt av unik kvalitet, produkter i særpreget design – og to som brenner for å fortsette med sunn dyrevelferd! De er også en av de første som deler overskuddsgrønnsakene med de som virkelig trenger det.

Dette heier vi på!

https://www.fuud.no/produsenter/fredskjaer-gard

Bilder av Marit Hilsen

DEL med andre

Flere artikler i samme kategori

Siste artikler innenfor denne kategorien

siste nye artikler

Siste publiserte artikler

meld deg på vårt nyhetsbrev

Vår kamp for å redusere matsvinn, fremme sunn og god lokal mat, deling og lokalt ansvar er helt i oppstarten.
Vil du følge med og få nyheter på mail kan du registrere deg her.
Du kan selvfølgelig til enhver tid melde deg av tjenesten.

Du er nødt til å registrere alle feltene markert med (*).
App Store link
Google Play link