Julie Wallin Nilsen

Julie Wallin Nilsen er utdannet markedsfører ved BI Trondheim, og er en skikkelig helse- og treningsnerd. Hun har i tillegg studert både psykologi og bevegelsesvitenskap, og bruker mye tid på å lære seg mer om kosthold, ernæring, bevegelse og hjernehelse. Hun mener en sunn og god livsstil kan gjøre deg både gladere og mer positiv.  Til daglig jobber hun i markedsføringsteamet til Fuud.

Jeg mener en sunn og god livsstil, med gode kvalitetsråvarer, gjør mye for humøret – og ikke minst samvittigheten!

Jeg elsker å kunne støtte hardtarbeidende lokalmatprodusenter, og all kjærlighet de legger i matproduksjonen sin. Jeg er alltid nysgjerrig på ny kunnskap og matopplevelser. Det å kunne ha lokalmat samlet i en app gjør meg mer motivert til å utnytte råvarene vi har i nærheten!

 

Å være med på reisen med å gjøre en app som Fuud mer tilgjengelig, er veldig givende for meg. Jeg mener at både digitalisering av vårt matsystem og økt forbruk av mat rett fra jorda, er en stordel av løsningen på miljøspørsmålet. Sammen kan vi jo faktisk gjøre en stor forskjell! 

Følg meg digitalt

Mockup Iphone with Fuud app

Last ned Fuud nå

Du finner mer fra våre fuudies i appen
App Store link
Google Play link

Vil du dele dine historier?
Send gjerne inn bidrag til Fuud. Interessante innspill, tips for bedre avlinger, oppskrifter, håndtering av mat eller et bærekraftig levesett. Liker du å ta bilder av mat du lager eller gøye grønnsaker og frukt du finner? Vi vil gjerne dele bidrag som er med på å løfte frem lokale råvarer og redusere matsvinn.

Kontakt oss:
hei@fuud.no

bidrag fra

Julie Wallin Nilsen

No items found.

meld deg på vårt nyhetsbrev

Vår kamp for å redusere matsvinn, fremme sunn og god lokal mat, deling og lokalt ansvar er helt i oppstarten.
Vil du følge med og få nyheter på mail kan du registrere deg her.
Du kan selvfølgelig til enhver tid melde deg av tjenesten.

Du er nødt til å registrere alle feltene markert med (*).
App Store link
Google Play link