Jo-sætra

Her finner du oss

Trøndelag

Adresse:

Ola Setromsveg 201, 7340 Oppdal
Det er Inger Hanne Myran og Arne Vidar Myhre som står bak Jo-Sætra produkter. I naturen får Inger ro og glede. Hun tilbringer endeløse dager ute i skogen og på fjellet. Varene hun lager er av nøye håndplukkede geitrams, løvetann, mjødurt, rabarbra, blåbær, tyttebær, granskudd, krekling, rognebær, bjørnebær, multe, ramsløk, bringebær, einer, bjørk, røsslyng og fra egendyrkede grønnsaker som rødbeter, gresskar, mynte og mer. Samtidig liker hun eksotiske råvarer som hun må kjøpe som siron, appelsin, fiken m.m og annet godt krydder. Når Arne lager spekemat og gårdsmat er han i sitt rette element. Godt kjøtt og krydder er hans lidenskap og hobby. Varene er basert på ullgrisen som bor på gården, lam lokalt fra Oppdal og hjort fra Møre. Han er opptatt av at maten skal være uten tilsetningsstoffer og nitritsalt. "Det er de rene råvarene som er viktig. Med en kryddertouch fra meg er det litt som kunst med personlig preg". I Fuud selger Inger og Arne saft, sirup, chaga, syltetøy og spekemat.
App Store link
Google Play link