Anita S Dietrichson er bybonde og hobbykokk og har sitt eget selskap Drivhuset mitt. Hun dyrker økologisk mat, og holder kjøkkenhagekurs og Bokashikurs (Bokashi er en komposteringsmetode hvor matavfallet fermenteres inne (luktfritt) og blir til god og næringsrik jord på få uker). Anita er hverken biolog, gartner eller agronom, men selvlært med mye prøving og feiling. Og inspirasjonen er hentet fra barndommen hvor tomatdyrking og kjøkkenhage var en del av hverdagen. Å lage god mat, å eksperimentere, sitte ved langbordet på hytta med fyr i grua på kjøkkenet, og lyset på i drivhuset utenfor, gir ro i sjelen til Anita. Hun både juicer, lager smoothies og sin egen kombucha. I tillegg har hun en stor vedfyrt bakerovn i Bryggerhuset. Her bakes det brød og pizza. Hun digger å dyrke og spise sine egne økologiske grønnsaker. Det er ingen hokus pokus, men ganske enkelt. For Anita handler det hele om å holde seg selv, sin jord og sine planter sunne, uten å gi de hverken medisin eller sprøyter, men derimot «god og næringsrik mat» – som hos oss mennesker. Å dyrke sine egne grønnsaker handler om liv, om glede, om nytelse, om å se det lille frø bli til noe stort. Og gleden av å spise noe som hverken har reist, ligget i kjøledisken i flere dager – eller er pakket i plast. I Fuud selger Anita forskjellig egendyrket mat, kort og posters med oppskrifter og sin egen såkalender.