Pannestekt gulrot

La gulroten skinne!

Gulrøtter med ruccola og fetaost

  • 8 gulrøtter – delt på langs
  • 1 spiseskje olivenolje
  • 1 ts smør
  • 2 dråper teriyaki
  • ¼ ts akasiehonning
  • Salt
  • Sort pepper, friskkvernet
  • 3 never med ruccola
  • ½ sitron, og saften fra den
  • Salt
  • Pepper
  • 30 gram feta
  • 2 spiseskjeer gresskarkjerner, ristet
  • 1 spiseskje pistasjkjerner
Noen få minutter i pannen i smør, olje og teriyaki – overstrødd med «godsaker» gjør dette til rene gourmetretten.

Stek gulrøttene ved høy varme noen få minutter i pannen, sammen med litt olje, teriyaki, og smøret. Drypp så noen små drypp med honning. Vend ruccolaen i sitronsaften, ha på salt og pepper og fordel dette på et fat. Smuldre over feta og dryss med pistaskjerner og/eller gresskarkjerner over.

DEL med andre

Flere artikler i samme kategori

Siste artikler innenfor denne kategorien

siste nye artikler

Siste publiserte artikler

meld deg på vårt nyhetsbrev

Vår kamp for å redusere matsvinn, fremme sunn og god lokal mat, deling og lokalt ansvar er helt i oppstarten.
Vil du følge med og få nyheter på mail kan du registrere deg her.
Du kan selvfølgelig til enhver tid melde deg av tjenesten.

Du er nødt til å registrere alle feltene markert med (*).
App Store link
Google Play link