Kanelbakt squash og blomkål

Gi tilbehøret den oppmerksomheten det fortjener!

Det mest verdifulle jeg sitter igjen med, etter å ha vært vegetarianer i atten år, er en dyp kjærlighet for grønnsaker. Jeg elsker grønnsaker! Jeg baserer alle rettene mine på det som tradisjonelt sett er «tilbehør», og bruker eventuelle animalske råvarer som garnityr.

  • 1 squash delt på langs
  • 1 blomkål i floretter
  • 1 ts kanel
  • Salt
  • Pepper 

Forvarm ovnen til 200 grader. Fordel squashen og blomkålflorettene jevnt utover et bakebrett og dryss over kanel, salt og pepper. Stek midt i ovnen i 20-25 minutter, til blomkålen er gylden og squashen er myk. 

DEL med andre

Flere artikler i samme kategori

Siste artikler innenfor denne kategorien

siste nye artikler

Siste publiserte artikler

meld deg på vårt nyhetsbrev

Vår kamp for å redusere matsvinn, fremme sunn og god lokal mat, deling og lokalt ansvar er helt i oppstarten.
Vil du følge med og få nyheter på mail kan du registrere deg her.
Du kan selvfølgelig til enhver tid melde deg av tjenesten.

Du er nødt til å registrere alle feltene markert med (*).
App Store link
Google Play link